Uthyrningar

Svegs Curlingklubb erbjuder ert företag en annorlunda upplevelse
Förlägg er företagsaktivitet, kundevent, kickoff, sponsorträff etc. till vår curlinghall och få en inblick i curlingens ädla konst under ledning av några av våra instruktörer.
Program 
Först en introduktionsfilm om curling och därefter berättar instruktören lite mer om hur spelet går till. I samband med detta kaffe och smörgås. Därefter får ni chansen att testa era nyvunna kunskaper ute på curlingisen. Ispasset kan avslutas med att ni får mäta era krafter i en kortare match.
Vad är nu priset? 
Endast 2500 kr per bana för ett tvåtimmarspass (max 8 personer). I priset ingår En instruktör, kaffe och smörgås samt all utrustning. Till detta tillkommer kostnad för eventuell mat.
Mat
Exotisk planka med potatisgratäng inkl. alkoholfri dryck.
Pris: ____ per person
Egen utrustning 
För att vara rätt klädd på isen behövs ett par rena gymnastikskor och t.ex. vindbyxor, vindjacka, träningsoverall. Övrig utrustning finns att låna i curlinghallen.
Konferenser
Förlägg Ert företagsmöte till vår curlinghall där vi erbjuder ett stort och välutrustat konferensrum med möjlighet till bredbandsuppkoppling (bildkanon finns). Priset för detta 1000 kr för en heldag, 500 kr för halvdag.
För vidare information och bokning, kontakta:
Ture Stenvall
070-655 60 64
ture.stenvall321@gmail.com

Våra Sponsorer