Sponsring

Var med och stötta vår förening

Vi i Svegs Curlingklubb har sedan 1948 kämpat för att kunna erbjuda en möjlighet för vårt samhälle att spela denna fantastiska sport. Denna kämparglöd finns kvar än idag. Under dessa år har flera OS-, VM- och
EM-medaljörer formats från vår klubb.

Vår klubb har den senaste säsongen, efter åren med covid-restriktionerna, fått ett stort lyft av nya medlemmar. Den största förändringen har skett på juniorsidan, där antalet deltagare har ökat markant. Även skolan har börjat igen göra flera besök med alla olika klasser.

Andra aktiviteter som vi har engagerat oss i är kamratcurlingen och lunchcurlingen. Kamratcurlingen är en intern klubbtävling där vem som helst i klubben kan anmäla ett lag och delta. Man kan vara allt från junior till senior och kompisgrupp till företag.

Lunchcurlingen spelas under säsongen på onsdagar. Där samlas medlemmar för att spendera ett par timmar med matcher. Lag lottas på plats så att alla får en chans att spela. Efter matcherna kan man stanna kvar i cafeterian för att ta en kaffe med sina kamrater.

Tack vare våra sponsorer har vi, med stort engagemang, lyckas hålla curlingen i Sveg vid liv. Det värmer våra hjärtan att kunna fortsätta satsa på vår verksamhet och utveckla fler spelare och ledare.

Vill ni vara med och fostra nästa generations världsstjärnor?

Skyltplats

Så här ser det ut i hallen med reklamskyltarna. Vi visar även upp er som sponsor här på vår hemsida.

Kostnaden för en skyltplats har vi satt till 6 000:- för treårsperioden 1 juli 2022- 30 Juni 2025. Skyltarna kommer att vara 2400 x 900 mm.

Innan säsongsstarten i oktober har ni möjlighet att förändra layouten på eran reklamskylt.

Kostnaden för skylten ligger på 1 195kr.

Kontakt:
Svegs Curlingklubb
Skoogshallen
c/o Ture Stenvall
Nilsvallen 636
84293 Sveg
Tel: 070-655 60 64
E-post: info@svegcurling.se

Våra Sponsorer